Action Painting | Creative workshop voor iedereen

Date

16 jan 2020

Time

14:00 - 16:00

Location

Atelier Berber
Het Helmhout 69, 9206 AZ Drachten

Omschrijving

Een workshop om even helemaal los te gaan door met verf de eigen expressie zichtbaar te maken en tot mooie onverwachte resultaten te komen.

Bij action painting ga je impulsief schilderen en zelfs met verf gooien, daarom is het van belang om kleding of overschort aan te doen of mee te nemen, dat onder de verf mag komen.

De workshop staat onder leiding van Berber de Vries en Inge Bergsma en een ieder is welkom van 13.30 uur.

Het minimum aantal deelnemers voor de workshop is 4 en maximaal 10. Dus geef je tijdig op.
Als de workshop vol is, kan men zich opgeven voor de wachtlijst en krijgt men bericht als er een volgende workshop wordt ingepland.

De eigen bijdrage is € 10,- en dient vooraf overgemaakt te worden op bankrekening NL11 RABO 0302 5250 09 t.n.v. Stichting De Skulp o.v.v. Action painting

Aanmelden via onderstaand formulier.

 


ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.