Barbecue voor mannen

Date

30 jun 2023

Time

17:00 - 20:00

Location

De Hûskeamer
  Sânbuorren 36a Oudega

Omschrijving

Barbecue  

Op vrijdag 30 juni organiseert de Skulp een BBQ voor mannen. Maar natuurlijk mag u ook uw vrouw, dochter of vriendin meenemen. En dames u bent ook van harte uitgenodigd om u in te schrijven als u samen komt met man, vriend of zoon.

Aan de rand van Oudega (nabij Drachten) is De Hûskeamer. Een karakteristieke boerderij die jarenlang dienst heeft gedaan als melkveebedrijf, maar is omgetoverd tot sfeervol restaurant in huiskamerstijl. Informeel en laagdrempelig. “Smûk” zoals ze dat op z’n Fries zeggen.

Komt u gezellig met ons eten?

Er zijn zowel vlees als vegetarische  gerechten en heeft u een dieet, dan is ook dit geen probleem.

Graag bij opgave aangeven:  Vegetarisch – Dieet (zo ja welke)

Kosten € 17,50

Tijd: 17.00 – 20.00 uur

Plaats: De Hûskeamer     Sânbuorren 36a Oudega

 


Inschrijven

Barbecue voor mannen 30 juni 17.00 uur
Available Tickets: 26
Het Barbecue voor mannen 30 juni 17.00 uur ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.