Blijvende Bloemen – werken met vilt

Date

29 jun 2023

Time

14:00 - 16:30

Location

De Skulp Leeuwarden
Julianalaan 38, 8932 AA Leeuwarden

Omschrijving

Donderdag 29 juni is er vanaf 14.00 uur weer inloop-atelier in de Kurioskerk in Leeuwarden en vervolgens elke laatste donderdagmiddag van de maand.

Dan gaan we bezig met BlijvendeBloemen, bloemen gemaakt van vilt.

Er zijn geen kosten aan verbonden, behalve als u het gemaakte mee naar huis wilt nemen. (tussen de € 5,00 en € 7,50, afhankelijk van het gebruikte materiaal).

De bloemen die blijven worden verkocht via mijn website en komen ten goede aan de huur van de creatieve ruimte, zodat we creatief kunnen blijven.

Voor meer informatie: http://www.eltsenien.nl/SKULP.html

Ik hoop u te mogen begroeten!

De magnolia (zie foto) is de bloem van Sjoerdje Bourgonje, die Stichting Lichtstraal heeft nagelaten en dit project gefinancierd heeft.

Lieve groeten van Anneke Langenberg


Inschrijven

Blijvende Bloemen
Available Tickets: 100
Het Blijvende Bloemen ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.