Creatief in De Skulp Leeuwarden eenvoudig tekenen

Date

14 nov 2023

Time

14:00 - 16:00

Location

De Skulp Leeuwarden
Julianalaan 38, 8932 AA Leeuwarden

Omschrijving

Maandelijks is er een creatieve activiteit in De Skulp Leeuwarden.
Met creatief bezig zijn kun je gedachten en gevoelens uiten, zonder dat je daar woorden aan hoeft te geven. Het kan ook fijn zijn om even met iets leuks bezig te zijn, even niet meer aan je “ziek zijn” hoeven denken. Je mag altijd iemand meenemen als je dit fijn vindt.

Vandaag gaan we “eenvoudig” tekenen. Ben jij ook nieuwsgierig naar hoe je met eenvoudige lijnen, zulke mooie tekeningen kunt creëren?  Je hoeft er geen ervaring mee te hebben onze gastvrouwen Brigitta en Sandra laten graag zien hoe je dit kunt doen.

Waar: zalencomplex Kurioskerk Julianalaan 38 Leeuwarden

Tijd: van 14 tot 16 uur

Kosten € 5,-


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.