De Skulp in actie Insectenhotels maken

Date

02 mei 2022

Time

10:00 - 16:00

Location

Theetuin Tamarisk
Kilometerwei 35, 9217 VR Nijega

Omschrijving

Huis in Actie: een insectenhotel in ruil voor een donatie

Een paar keer per jaar bedenken we een actie om geld in te zamelen voor activiteiten in De Skulp. Ditmaal hebben we bedacht om insectenhotels te maken. Goed voor de diversiteit in de tuin.

Op 2 mei vanaf 10 uur gaan we samen, gastvrouwen-heren en gasten van de vestigingen Drachten, Sneek en Heerenveen, de insectenhotels maken en vullen. Dat doen wij in theetuin de Tamarisk in Nijega. We kunnen wel wat hulp gebruiken. Help je mee?  U kunt zich hier opgeven of mail svp drachten@deskulp.nl

Lees meer op KWF Kankerbestrijding – De Skulp Friesland, centrum voor leven met kanker, met locaties in Heerenveen, Drachten, Sneek en Leeuwarden

 

 


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.