Familiedag de Skulp

Date

23 sep 2023

Time

10:00 - 17:30

Location

De Sluisfabriek
Tussendiepen 6, 9206 AD Drachten

Omschrijving

Op zaterdag 23 september organiseert De Skulp in de Sluisfabriek Drachten een familiedag met het thema: Impact kanker in het gezin. Er zullen verschillende lezingen en activiteiten zijn.

Er worden verschillende lezingen en workshops gegeven en er is een uitgebreide informatiemarkt.
Ook aan jonge kinderen is gedacht. Er is kinderopvang en er zijn de hele dag activiteiten georganiseerd zoals, schilderen, tekenen, kookworkshop, verhalen vertellen, een ritje op een trike en nog veel meer. Zodat u rustig een lezing of activiteit kunt bijwonen.
Voor de jongeren met kanker ( AYA’s) is er een AYA-lounge om elkaar te ontmoeten.

Uitgebreide informatie over het programma, de sprekers en de workshops is hier te vinden: https://deskulp.nl/familiedag/

LET OP: Voor sommige activiteiten is beperkte mogelijkheid tot deelname.

aanmelden kan via deze link https://deskulp.nl/inschrijven-activiteiten-familiedag/


ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.