Familiedag: Save The Date

Date

23 sep 2023

Time

10:00 - 17:30

Location

Sluisfabriek
Tussendiepen 6 9206AD Drachten

Omschrijving

De Impact van kanker in het gezin!

Op zaterdag 23 september organiseert De Skulp in de Sluisfabriek Drachten een familiedag met het thema: Impact kanker in het gezin. Er zullen verschillende lezingen en activiteiten zijn.

De lezingen die deze dag worden gehouden zijn:

  • lezing Impact kanker in het gezin van Ingeborg Lups-Dijkema (stichting langs de zijlijn) en Brigitte de Bruin (Kasam) * lezing over kanker en zingeving door Petra de Vries * lezing over rouw en verlies door Attie van Houten * lezing Kanker en werk, (stap.nu Mieke Gelderloos en Sabine Wernars) * lezing Communicatie en kids (Sanne Evenhuis) * Kanker en voeding door Annie Adema * lezing Kanker en vermoeidheid door Karen Langereis van Nij Smellinghe. Verder zijn er diverse andere activiteiten voor jong en oud. Kinderopvang is aanwezig, er is ook een chillruimte aanwezig voor jongeren.

Activiteiten: dansmedicijn, workshop vilten, schilderen, kookworkshops, lassen, workshop Eco, massage.

Uitgebreide informatie volgt via onze website, nieuwsbrief en social media. Opgave voor de diverse activiteiten en workshops zullen in de komende tijd gepubliceerd worden.

Inmiddels zijn in Friesland 4 Skulp-centra, te weten in Heerenveen, Drachten, Sneek en Leeuwarden.

Onze activiteiten zijn in de 4 Skulp-centra, maar u kunt als gast ook altijd naar een bijeenkomst bij een andere locatie.

 

 


ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.