Fotografie in de werkplaats

Date

03 nov 2021

Time

14:00 - 16:00

Location

De Skulp Drachten
Kiryat Onoplein 85a Drachten

Omschrijving

Fotografie in de Werkplaats

De Skulp Drachten gaat een serie Fotografie in de Werkplaats organiseren. Vind jij het leuk om te fotograferen of wil je dit graag leren? Gerard Boersen gaat graag met je aan de slag om het perfecte plaatje te leren schieten en hij geeft je leuke trucs en tips. Daarbij kun je denken aan, hoe stel ik mijn camera of mobiel in; hoe ga je om met licht; hoe kun je een foto bewerken en nog veel meer.

De eerste keer zal zijn woensdag 11 augustus. We hebben een buitenactiviteit gepland, maar bij slecht weer verplaatsen we dat naar binnen. We verzamelen om 14.00 uur bij het SkulpCafé aan het Kyriat Onoplain 85A. Na een kop koffie of thee gaan we op pad.

Neem jezelf een camera mee? Als je die niet hebt, je telefoon of I-pad kan natuurlijk ook.

 

Heb je interesse? Meld je aan via: Inschrijven
1: aantal voor 1 laat het staan en klik op volgende
2: Vul je gegevens in en klik op volgende
3: Klik op afrekenen

 

We vragen een kleine bijdrage van 2,50 euro.


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.