Geschiedenis Crackstate Heerenveen

Date

08 jun 2023

Time

19:00 - 20:00

Omschrijving

Bent u nieuwsgierig naar de historie van Heerenveen en ons gemeentehuis Crackstate? Doe dan mee aan deze rondleiding.

We starten voor het restaurant Het Gerecht en wandelen naar Crackstate waar we het oude deel van het gemeentehuis bekijken en in de trouwzaal gaan zitten om te luisteren naar een verhaal over deze zaal en de geschiedenis van het trouwen in deze regio .

Martha Brouwer, stadsgids bij de Stichting Historie Heerenveen, BABS bij de gemeente Heerenveen en bezoekster van De Skulp, verzorgt deze rondleiding.

Donderdag 8 juni vertrekken we om 19.00 uur vanaf restaurant Het Gerecht (Gemeenteplein).

Aanmelden kan via de website.

Bijdrage: € 3,00


Inschrijven

Crackstate Heerenveen
Available Tickets: 96

Crackstate Heerenveen

Het Crackstate Heerenveen ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.