Gespreksgroep uitgezaaide kanker

Date

20 mei 2022

Time

13:00 - 14:30

Location

De Skulp Heerenveen
K. R. Poststraat 70-72 Heerenveen

Omschrijving

Gespreksgroep uitgezaaide borstkanker bij  De Skulp Friesland

Op vrijdag 20 mei 13.00-14.30 uur start de gespreksgroep uitgezaaide borstkanker bij De Skulp vestiging Heerenveen. Thema emotie

Samen als lotgenoten in gesprek gaan over alles wat je tegenkomt tijdens je ziekte, luisteren en elkaar ondersteunen, tips delen. Elke maand hebben we een thema waar we samen over in gesprek gaan. Daarbij is er ruimte voor ideeën en onderwerpen uit de groep.

Onder leiding van Annie Adema, gastvrouw bij de Skulp en Coach bij en na kanker is er elke 3e vrijdag van de maand gespreksgroep van 13.00-14.30 uur in het gebouw Zorgbelang R.K. Poststraat 70-72 Heerenveen.

Wil jij in gesprek met lotgenoten kom dan 20 mei 13.00 uur naar De Skulp Locatie Heerenveen. Natuurlijk houden wij onze aan de dan geldende maatregelen van het RIVM. Om voldoende afstand te houden is het is fijn om te weten hoeveel mensen er komen.

Opgeven of heb je een vraag mail dan naar heerenveen@deskulp.nl

 


ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.