Gespreksgroep voor mensen met uitgezaaide borstkanker

Date

17 jan 2020

Time

10:00 - 12:00

Location

De Skulp Heerenveen
K. R. Poststraat 70-72 Heerenveen

Omschrijving

Nu de coronamaatregelen per 1 juli zijn versoepeld, start de gespreksgroep weer na de zomerperiode op 21 augustus.

 

Heb je uitgezaaide borstkanker en behoefte om hier met lotgenoten over te praten? Bij De Skulp start een gespreksgroep met lotgenoten op vrijdag 17 januari 2020 en deze groep komt iedere 3e vrijdag van de maand bijeen.

Deze gespreksgroepen zijn een initiatief van Borstkankervereniging Nederland in samenwerking met Coach Connect bij kanker en nu dus ook een 1e gespreksgroep in Friesland bij De Skulp.

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden en vanaf 9.30 uur ben je van harte welkom en staat de koffie/thee voor je klaar in het SkulpCafé Heerenveen aan de K.R. Poststraat 70-72.

Aanmelden kan via aanmeldingen@deskulp.nl


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.