Happy Stones schilderen

Date

11 aug 2021

Time

15:30 - 16:45

Location

De Skulp Sneek
Harmen Sytstrastraat 8A, 8602 TM Sneek

Omschrijving

Op 11 augustus gaan we vanaf 15.30 tot ongeveer 16.45 uur als activiteit Happy Stones schilderen, op de locatie de Skulp Sneek.

Je hoeft geen ervaring te hebben of te kunnen tekenen, want dit kan iedereen.

Er zijn voorbeelden en materiaal aanwezig. En er zijn geen kosten aan verbonden, wel graag opgeven. Via aanmeldingen@deskulp.nl onder vermelding van de workshop, je naam en telefoonnummer of via ons telefoonnummer 085 – 016 06 30.

 

Happy Stones zijn kleurrijk versierde stenen die je kunt verstoppen in de natuur zodat anderen ze vinden. Als je een Happy Stone vindt

kun je hem weer verstoppen voor iemand anders om te vinden, maar er zijn ook mensen die ze mee naar huis nemen en ze verzamelen.


ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.