Heart Pillows maken

Date

29 nov 2019

Time

10:00 - 12:00

Location

De Skulp Heerenveen
K. R. Poststraat 70-72 Heerenveen

Omschrijving

OPGESCHORT wegens maatregelen corona in ieder geval tot na de zomerperiode

 

Heb je zin om mee te helpen Heart Pillows te maken voor mensen, die geconfronteerd worden met borstkanker?

Heart Pillows zijn kussentjes, die onder de oksel gedragen worden en zo verlichting geven en oedeem vorming tegen gaan. Ze worden ook gebruikt ter ontlasting bij andere vormen van kanker, melanoom bij de oksels, longkanker enz. Een echte liefdevolle houvast.

De Heart Pillows worden gemaakt door vrijwilligers en ze zijn gratis voor iedereen, die er een kan gebruiken. Wil je een Heart Pillows als cadeau bestellen voor een moeder, zus, vriendin of collega, dan wordt er een (kleine) bijdrage gevraagd voor de materialenpot.

Wil je meehelpen? Dan ben je van harte welkom!

Ervaring met de naaimachine is niet noodzakelijk. Er moet ook worden gestreken, gevuld, met de hand dichtnaaien, inpakken enz, dus iedereen kan helpen.  Uiteraard mag je ook eerst komen kijken of dit iets voor je is.

Opgeven kan bij Renée Louwes: renee.heartpillow@outlook.com of via de Facebookpagina: heartpillow-eenliefdevollehouvast
En bij aanmelding graag aangeven of je ervaring hebt met de naaimachine en/of je je eigen machine mee wilt/kan brengen.


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.