Herfst bloemschikken

Date

21 okt 2021

Time

19:30 - 21:30

Location

Theetuin Tamarisk
Kilometerwei 35, 9217 VR Nijega

Omschrijving

Om nog even na te genieten van alles wat de natuur ons schenkt, willen we een mooi bloemstuk maken. Natuurlijk met de vele materialen die de natuur ons schenkt.

Misschien vind u nog iets in uw tuin, waar u graag mee wilt schikken. Neem dat dan gerust mee. Onder begeleiding van Sietie Noorderbos en met een voorbeeld van wat u kunt maken, komt u altijd met een prachtig bloemstuk thuis.

In een gezellige ambiance van theetuin Tamarisk, onder het genot van koffie/thee met iets lekkers kan uw avond niet meer stuk.

Van harte welkom om met ons mee te doen. Neemt u een snoeischaar mee?

Kosten € 10,00


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.