High Tea en bezichtiging Landschapstuin Tamarisk

Date

28 sep 2021

Time

15:00 - 17:30

Omschrijving

Hightea en bezichtiging landschapstuin Tamarisk

Onze landschapstuin tuin is 87 are groot. Twee grote vijvers en drie oude bomen zijn de beeldbepalende items in onze tuin. Omgeven door borders met een verscheidenheid aan bloemen en planten. In de vijver heeft het waterhoentje haar nesten gemaakt evenals de wilde eenden. Het is heerlijk ontspannen vertoeven op de steiger of de vele zitjes in de tuin. Onze tuin biedt voor iedereen een rustgevend gevoel.

Graag nodigen we u uit  voor de bezichtiging van deze tuin en een high tea. Onze gastvrouw Sietie Noordenbos en gastheer Reinder Noordenbos zullen ons ook het een en ander vertellen over de tuin en het ontstaan ervan. Bij warm weer geven de bomen een natuurlijke bescherming tegen de zon. Bij minder mooi weer kunnen we terecht in de serre.

Er wordt rekening gehouden met de coronaregels.

 

 

Naam activiteit, workshop, etc.:               Hightea en bezichtiging landschapstuin Tamarisk

Datum:                                                                dinsdag 28 september  2021

Deelnemers                                                      minimaal 4 personen, maximaal 12 personen
(minimaal en/of maximaal) (en 2 gastvrouwen)

Adres Theetuin: Kilometerwei 35, 9217 VR Nijega van 15.00 tot 17.30 uur

Eigen bijdrage: 10 euro

 

 


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.