High tea in Sneek

Date

01 feb 2023

Time

14:00 - 16:00

Location

De Skulp Sneek
Harmen Sytstrastraat 8A, 8602 TM Sneek

Omschrijving

Wereldkankerdag wordt ieder jaar op 4 februari gehouden. Een dag waarop we ieder jaar stilstaan bij de impact van deze ziekte, waar één op de drie Nederlanders mee te maken krijgt. Dit gebeurt in het hele land met diverse activiteiten.

Tijdens de inloop op woensdag 1 februari willen we aandacht besteden aan deze herdenkingsdag. Bij uitzondering beginnen we dan met de inloop om 14.00  tot 16.00 uur en organiseren we een High Tea.

Wij hopen op heel veel gasten, zodat we kunnen laten zien dat er een laagdrempelige ontmoetingsplek is voor mensen die zelf of in hun naaste omgeving te maken hebben (gehad) met kanker. Ook partners, kinderen ,vrienden of mensen die een dierbare aan kanker hebben verloren, zijn van harte welkom.


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.