High Tea en bezichtiging landschapstuin “De Tamarisk”

Date

18 aug 2020

Time

14:00 - 16:30

Location

Theetuin Tamarisk
Kilometerwei 35, 9217 VR Nijega

Omschrijving

Een High Tea op een unieke locatie

Theetuin de Tamarisk is in een landschapstuin van 87 are groot. Twee grote vijvers en drie oude bomen zijn de beeldbepalende items in deze tuin. Omgeven door borders met een verscheidenheid aan bloemen en planten. In de vijver heeft het waterhoentje haar nesten gemaakt evenals de wilde eenden. Het is heerlijk ontspannen vertoeven op de steiger of de vele zitjes in de tuin en biedt voor iedereen een rustgevend gevoel.

Gasten van De Skulp worden uitgenodigd voor een bezichtiging van deze tuin en een high tea. Gastvrouw Sietie Noordenbos en gastheer Reinder Noordenbos vertellen het een en ander over de tuin en het ontstaan ervan. Bij warm weer geven de bomen een natuurlijke bescherming tegen de zon. Bij minder mooi weer wordt er gebruik gemaakt van een serre.

Er wordt rekening gehouden met de coronaregels.

Het aantal deelnemers aan deze activiteit is minimaal 4 en maximaal 6.

De eigen bijdrage van € 10, graag vooraf overmaken op bankrekening NL11 RABO 0302 5250 09 t.n.v. Stichting De Skulp o.v.v. High Tea Theetuin Tamarisk


ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.