High Tea De Walrus Sneek

Date

13 jul 2023

Time

14:00 - 16:00

Omschrijving

High Tea bij De Walrus in Sneek

Op donderdag 13 juli organiseert De Skulp Sneek een High tea bij Grand Café De Walrus in Sneek (Leeuwenburg 11). High Tea bij De Walrus is genieten van verschillende, hartverwarmende soorten koffie en thee, hartige hapjes en diverse zoete lekkernijen zoals brownies en truffels. Bij elke ronde volgt uitleg van wat er precies geserveerd wordt. In Engeland heeft de benaming high tea een andere betekenis dan in Nederland. Daar is het een maaltijd met hartige gerechten dat rond zes uur gegeten woord. De high tea zoals wij die kennen, noemen zij een afternoon tea. De Nederlandse high tea vindt meestal na het middaguur plaats.

Komt u ook? De kosten zijn € 12,- per persoon. Er is slechts een beperkt (12) aantal inschrijvingen mogelijk!

 

Plaats en tijd: Grand Café Walrus, Leeuwenburg 11 8601 CG Sneek van 14.00 tot circa 15.30/16.00 uur.

 

 


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.