Hobbymarkt in Sneek

Date

23 jul 2022

Time

11:00 - 15:00

Location

De Skulp Sneek
Harmen Sytstrastraat 8A, 8602 TM Sneek

Omschrijving

KOMT ALLEN!!!

Er zijn veel mensen die creatief bezig zijn . Alle hobbyisten kunnen zaterdag 23 juli deze spullen verkopen ( de helft gaat dan naar De Skulp de andere helft is voor de onkosten die je hebt gemaakt. Tenzij je het volledige bedrag schenkt ). Ook de  verkoop van voorwerpen is mogelijk. Wel zelf verkopen en indien nodig afvoeren.

Dit is een mooie sponsoring , zodat er weer materialen gekocht kunnen  worden voor  creatieve middagen die we organiseren voor ex-kankerpatiënten- en kankerpatiënten. Ook organiseren we uitjes die we hiermee gedeeltelijk kunnen betalen

We maken er een gezellige dag van.

Graag  voor 16 juli opgeven als je spullen wil verkopen.

aanmeldingen@deskulp.nl

o.v.v. naam,telefoonnummer en welke activiteit

Zaterdag 23 juli 2020

vanaf 11.00 uur tot 15.00 ur

waar: De Skulp Sneek

Harmen Sytstrastaat 8a

8602 TM Sneek


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.