In je kracht staan! creatieve 2 daagse workshop zelfportret kleien en schilderen

Date

12 apr 2023

Time

13:30 - 16:00

Location

Keramiek Unyk
Morra 2 9204 KH Drachten

Omschrijving

Thema: In je kracht staan!

Ik sta in mijn kracht

Ik ben creatief en sterk

Dit is mijn verhaal

 

Deze workshop is een combinatie van 2 dagen.  We gaan keramieken, de ene middag kleien en de andere middag gaan we het beschilderen.

Workshop 4

Zelfportret kleien. Deze week gaan we naar aanleiding van de vorige workshop een zelfportret kleien, dit kan een beeldje van je zelf zijn of een kleine buste. Je krijgt voldoende uitleg en voorbeelden om dit werkstuk te maken. Als het werkstuk klaar is moet het een paar weken drogen, daarna zorg ik er voor dat het wordt gebakken zodat we het de laatste keer kunnen beschilderen met acrylverf en aflakken.

waar: Woensdagmiddag 12 april van 13.30 tot 16.00 uur bij Keramiek Unyk, Morra 2 9204 KH Drachten

Workshop 6

Het beschilderen van het kleibeeld naar eigen idee, zodat je jezelf er in kunt herkennen. Na afloop evalueren welke kracht jij uit deze workshops heb gehaald.

waar: Woensdagmiddag 3 mei van 13.30 tot 16.00 uur in de De Skulp Drachten

Kosten voor beide dagen: € 20,-

 


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.