In je kracht staan! creatieve workshop schilderen op acryl

Date

22 mrt 2023

Time

13:30 - 16:00

Location

De Skulp Drachten
Kiryat Onoplein 85a Drachten

Omschrijving

Thema: In je kracht staan!

Ik sta in mijn kracht

Ik ben creatief en sterk

Dit is mijn verhaal

 

Woensdagmiddagen van 13.30 tot 16.00 uur in de De Skulp Drachten

Deze workshop schilderen op acryl is een onderdeel van de workshop In je kracht staan!. Dit doen we middels verschillende creatieve werkvormen. Je kunt je ook inschrijven per sessie

volgende data:   5, 12 en 19 april en 3 mei

Kosten: € 10,-

Workshop 2

Schilderen met acrylverf op papier met acryl; voor de vuist weg, met verschillende gereedschappen zoals kwasten borstels, bankpasjes, plamuurmes, schuurponsjes enz. het mag niks voorstellen.

Na de koffie/theepauze iets uit de “voorstelling” benadrukken dat kan bijvoorbeeld met soft pastelkrijt of oliekrijt. Je haalt dus een voorstelling uit je onder/achtergrond, bijv een boom of een bloem.

 


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.