In je kracht staan! creatieve workshop zelfportret op doek

Date

05 apr 2023

Time

13:30 - 16:00

Location

De Skulp Drachten
Kiryat Onoplein 85a Drachten

Omschrijving

Thema: In je kracht staan!

Ik sta in mijn kracht

Ik ben creatief en sterk

Dit is mijn verhaal

 

Woensdagmiddagen van 13.30 tot 16.00 uur in de De Skulp Drachten

Deze workshop schilderen op acryl is een onderdeel van de workshop In je kracht staan!. Dit doen we middels verschillende creatieve werkvormen. Je kunt je ook inschrijven per sessie

volgende data:  12 en 19 april en 3 mei

Kosten: € 10,-

 Workshop 3

Zelfportret op doek met acrylverf, onder/achtergrond van gescheurd papier. We maken op een klein schildersdoekje een achtergrond van gescheurde stukjes gekleurd papier. Dit lijmen we met verdunde houtlijm op het doek. Daarna schilder je bijvoorbeeld met een sjabloon een mensfiguur of een portret met acrylverf op het doek. Dit is jouw selfie. Wie jij op dit moment bent of wilt zijn. Dit kan heel gestileerd maar ook met details. Ook hier geldt weer dat alles goed is zoals het is. Het gaat om het creatieve proces niet om het resultaat.

 


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.