Intuïtief schilderen

Date

22 mrt 2023

Time

13:30 - 16:00

Location

De Skulp Sneek
Harmen Sytstrastraat 8A, 8602 TM Sneek

Omschrijving

Intuïtief schilderen is schilderen vanuit je gevoel waarbij je “het denken” los mag laten. Intuïtie is innerlijk weten, teruggaan naar je ik en ontdekken wat in je leeft. Het schilderen helpt je dichter bij jezelf te komen, rust te vinden, niet te veel denken maar doen.

Je hoeft geen schildertalent te hebben, niets moet, alles mag. Je volgt tijdens het schilderen je innerlijke beleving, het gaat niet om het eindresultaat maar om het loslaten en ontdekken. Je kiest zelf je kleuren, verf, potloden en materialen.

Opgeven via e-mailadres: sneek@deskulp.nl o.v.v. intuitief schilderen + naam en telefoonnummer


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.