Themabijeenkomst | Kanker in het Gezin

Date

08 mei 2020

Time

10:00 - 12:00

Location

De Skulp Heerenveen
K. R. Poststraat 70-72 Heerenveen

Omschrijving

Bijeenkomst is uitgesteld vanwege maatregelen corona

 

De impact van kanker op het gezin

Als een ouder in een gezin de diagnose kanker te horen krijgt, heeft dit veel impact op het gehele gezin. Deze impact en de gevolgen daarvan komen tijdens deze bijeenkomst uitvoerig aan de orde.

De bijeenkomst staat onder leiding van GZ psycholoog kind en jeugd Petra Leistra, werkzaam in Tjongerschans ziekenhuis Heerenveen.

 

Verdere informatie volgt


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.