Kennismaken met Massage bij Kanker

Date

09 mrt 2022

Time

14:30 - 17:00

Location

De Skulp Sneek
Harmen Sytstrastraat 8A, 8602 TM Sneek

Omschrijving

Lijkt massage jou fijn? Tijdens de inloop is er een mogelijkheid voor een korte kennismakingsmassage van hoofd, voeten of handen van 20 minuten. Anneke Jonker is specialist op dit gebied.  Anneke houdt rekening met de verschillende types en stadia van kanker en uw gesteldheid.

De koffie, thee en wat lekkers staat natuurlijk klaar en we maken er weer een gezellige middag van.

Wij vragen een eigen bijdrage van € 5,-.


ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.