Koken met De Skulp, thema Vegetarisch

Date

15 jan 2022

Time

17:00 - 21:00

Omschrijving

We gaan weer koken!

De Kookstudio (van de Herewal 148 te Heerenveen) gaat samen met de Skulp in januari en april nog 2 kookavonden organiseren.

U kunt zich hiervoor aanmelden via de website.

De avonden starten om 17.00 uur en er is een maximum van 11 personen per avond.( even afhankelijk van de corona maatregelen op dat moment).

De eigen bijdrage voor deze workshops is  13,25 euro pp. (Per workshop, inclusief de drankjes)

Dieetwensen graag via de mail doorgeven zodat onze kok David hier alvast rekening mee kan houden. (aanmeldingen@deskulp.nl onder vermelding naam workshop/datum, uw naam en telefoonnummer)

  • Zaterdag 15 januari. Thema Vegetarisch
  • Zaterdag 9 April. Thema Zuid Amerikaans

Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.