Kookworkshop volgens de richtlijnen van Moerman

Date

27 sep 2023

Time

10:30 - 14:30

Location

Scharnegoutum

Omschrijving

De Skulp Sneek organiseert 4x een kookworkshop in Scharnegoutum onder leiding van kookdocent Ingrid Altenburg van de Moerman Vereniging.

Programma:

We starten met een kopje koffie/thee met een gezonde traktatie en een korte kennismaking. Tijdens deze kookworkshop leer je van alles over koken volgens de Moerman richtlijnen en maken we heerlijke en verrassende gerechten en hapjes! Daarna dekken we de tafel en gaan we gezamenlijk genieten van al het lekkers voor de lunch.

Wil je vers leren koken volgens de Moerman voedingsmiddelenlijst? Dan is deze interessante kookworkshop iets voor jou! Ingrid Altenburg geeft je informatie en tips!

Na deze kookworkshop:

  • Heb je kennis gemaakt met pure en biologische ingrediënten volgens de richtlijnen van de MMV voedingsmiddelenlijst
  • Hoe de Moermantherapie er in de praktijk uitziet
  • Heb je heerlijk gegeten met verrassende smaken
  • Weet je meer over gezond eten en kun je thuis gezonde voedingskeuzes maken
  • Ben je bewuster hoeveel invloed je zelf kunt uitoefenen op je gezondheid

Komt u ook?

De eigen bijdrage is € 15,-

U kunt zich onderaan deze pagina opgeven en betalen. Maximum aantal deelnemers per keer: 4 personen. Nadere informatie over de locatie ontvangt u na inschrijving.

 


Inschrijven

Kookworkshop Moerman / Sneek
Available Tickets: 2
Het "Kookworkshop Moerman / Sneek " ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.