Kunst in de Werkplaats

Date

18 aug 2022

Time

10:30 - 12:00

Location

De Skulp Drachten
Kiryat Onoplein 85a Drachten

Omschrijving

Maandelijks op donderdagochtend is er van 10.30 tot 12.00 uur Kunst in de Werkplaats.

Kleuren voor volwassenen is de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Het kalmerende effect is de voornaamste reden hiervan. Het is meditatief en therapeutisch; een uitlaatklep in het drukke leven. Mandala’s, letters, kleuren op nummer, kleurpuzzels… er is van alles mogelijk. Je hebt er weinig voor nodig en kunt er meteen mee beginnen. Iedereen kan het; je kunt niets fout doen en hebt vele mogelijkheden. Je kunt werken met kleurpotloden, aquarelpotloden; stiften; verf; gelpennen enz. Gebruik makend van technieken als licht / donker; door kleuren te combineren creëer je mooie effecten en hebt altijd een mooi resultaat.

kosten € 2,50


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.