Kunst in de Werkplaats Diamant Painting

Date

01 dec 2022

Time

10:30 - 12:00

Location

De Skulp Drachten
Kiryat Onoplein 85a Drachten

Omschrijving

Ook zo’n zin om even ontspannen bezig te zijn onder het genot van een kopje koffie of thee?
Dat kan tijdens Kunst in de Werkplaats op 1 december 2022.
Diamond Painting betekent in het Nederlands ‘diamant schilderen’ en dat is ook precies wat het is. Je schildert namelijk met diamantjes. Sommigen noemen het ook wel borduren met steentjes.

Het proces om een Diamond Painting te maken is niet moeilijk. In feite is het heel eenvoudig. Het begint met het kiezen van een kaart en dan kun je al snel aan de slag met de bijbehorende gekleurde steentjes.
Er is keus uit verschillende kaarten.

 


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.