Kunst in de Werkplaats diamant painting

Date

23 jun 2022

Time

10:00 - 11:30

Location

De Skulp Drachten
Kiryat Onoplein 85a Drachten

Omschrijving

Kunst in de Werkplaats

Met ditmaal kaarten maken d.m.v. diamond painting; een handwerkhobby overgewaaid uit China. Diamond painting is een leuk en vooral rustgevend tijdverdrijf voor jong en oud. Met behulp van een speciale pick-up pen en wax drukt men een gekleurd steentje op een genummerd klevend oppervlak. Het is te vergelijken met schilderen op nummer en ministeck. De steentjes hebben de kleuren van de DMC kleurenkaart, die ook gebruikt wordt voor borduurgaren. De techniek is eenvoudig en geeft een bijzonder, een mooi en snel resultaat. We hebben kaarten die voor verschillende gelegenheden te gebruiken zijn. Kom langs bij De Skulp en maak kennis met diamond painting.

kosten € 2,50


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.