Kunst in de Werkplaats – tekenen/schilderen stijl Hundertwasser

Date

17 nov 2021

Time

15:30 - 17:00

Location

De Skulp Drachten
Kiryat Onoplein 85a Drachten

Omschrijving

Hundertwasser geloofde dat een mens pas goed tot zijn recht komt in een wereld van kleur en natuur. In al zijn werken zie je geen rechte gebouwen en lijnen, maar organische bewegingen en lijnvoering. Hij gebruikt felle vrolijke kleuren. Een mens is gelukkig in een organische omgeving en dat zie je in zijn werk terug. “In onszelf is ook niets recht” volgens Hundertwasser.

Dus kruip ook in de huid van Hundertwasser en maak je eigen gebouw of stad. Ervaring is niet nodig.

Woensdag 17 november van 15.30 – 17.00 uur

Eigen bijdrage € 2,50


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.