Anders eten bij kanker

Date

06 dec 2019

Time

10:00 - 11:00

Location

De Skulp Heerenveen
K. R. Poststraat 70-72 Heerenveen

Omschrijving

Goede voeding tijdens en na kanker is van groot belang. Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt nadat de diagnose is gesteld, maar speelt wel degelijk een belangrijk rol in het gehele ziekteproces en in de herstelfase.

De sprekers zijn Henk Vellema en Jan Adema. Deze lotgenoten hebben kanker gehad en zij willen graag hun positieve ervaringen op het gebied van voeding tijdens en na de kanker met de gasten van De Skulp delen.

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden

Aanmelden via onderstaand formulier. 


ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.