Mannenmomenten

Date

21 aug 2023

Time

19:30 - 21:30

Location

De Skulp Drachten
Kiryat Onoplein 85a Drachten

Omschrijving

Deze avond zal Richart Lucassen in het kort zijn verhaal delen en daarna hoort hij graag dat van u. Naast vrijwilliger bij De Skulp is hij ook ervaringsdeskundig.
De avond is gratis toegankelijk, schroom niet en schuif aan. En wil u alleen toehoorder zijn dan is dat ook ok. Als ex-kankerpatiënt en naaste van een overleden vader aan kanker, weet Richart hoe minder makkelijk het kan zijn om als man je emotie, gevoel te uiten over deze ziekte.
Gelukkig kunnen heel veel mannen het wel (en hij inmiddels ook). Voor die mannen die het lastig, vervelend vinden om over de ziekte kanker te hebben als patiënt of naaste, wil hij een  luisterend oor zijn, ongeacht jouw achtergrond.
Daarom organiseert De Skulp Friesland, centrum voor leven met en na kanker, op maandagavond 21 augustus een vrijblijvende mannen inloopavond.

Locatie: De Skulp Drachten (de Werkplaats)
adres:   Kyriat Onoplein 95A Drachten
aanvang: 19.30 uur  einde: 21.30 uur

 


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.