NaastenCafé

Date

27 mrt 2020

Time

10:00 - 11:00

Location

De Skulp Heerenveen
K. R. Poststraat 70-72 Heerenveen

Omschrijving

Deze activiteit is opgeschort vanwege het coronavirus

 

 

Wees welkom als lotgenoot in het NaastenCafé

Jaarlijks krijgen in Friesland bijna 4700 mensen de diagnose kanker. Niet alleen het leven van de patiént staat op z’n kop, maar ook dat van de naasten.

Vrijdag 27 maart 2020 wordt het 1e NaastenCafé georganiseerd door de gastvrouwen van De Skulp.  En kun je als partner/ouder/kind/vriend/vriendin/……..  lotgenoten ontmoeten om met elkaar in gesprek te gaan.

Aanmelden is niet nodig, je bent van harte welkom!


ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.