Olifantje maken van Speksteen

Date

20 sep 2023

Time

14:00 - 16:00

Location

De Skulp Drachten
Kiryat Onoplein 85a Drachten

Omschrijving

Zin in een workshop speksteen? 

Speksteen is een zachte steensoort wat gemakkelijk te bewerken is met rasp en vijl. Waardoor werken met deze steensoort een leuke en ontspannen activiteit is.
Tijdens deze workshop gaan we een Olifantje maken.
De olifant symboliseert geduld, liefde en goedheid. Bij de Chinezen staat de olifant voor scherpzinnig verstand, energie en oppermacht. Maar bovenal zijn het prachtige dieren, waar we zuinig op moeten zijn.
Het is de bedoeling dat je het olifantje gaat maken uit een stukje speksteen, door het te bewerken met daarvoor geschikt gereedschap en wat je daarna schuurt en polijst in water.

De workshop wordt gegeven door Dieuwke Akkerman. Jouw investering is € 13,50,-


Inschrijven

speksteen olifantjes 20 september 14 uur
Available Tickets: 7
Het speksteen olifantjes 20 september 14 uur ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.