Open Dag De Skulp Drachten

Date

18 sep 2021

Time

11:00 - 15:00

Omschrijving

Open dag Drachten

Kom kennismaken met enkele van onze activiteiten

Kunst in de Werkplaats. Kom gezellig met ons meedoen op de open dag. Er is mogelijkheid tot het maken van happy stones en tekenen met thema Kandinsky

Opgave noodzakelijk.

Geen bijdrage

Tijd: 11.00 tot 12.00 uur

Maximaal 6 deelnemers

Bloemschikken         

opgave noodzakelijk
Tijd: 12.30 – 13.30  uur
Geen bijdrage
Maximaal 6 deelnemers

Deze dag vertellen wij ook graag over de activiteit Fotografie in de Werkplaats meer weten kom dan van 13 tot 14 uur langs Gerard Boersen vertelt u graag wat we dan zoal doen.

Onze leestafel, staat wekelijks een met ruim 50 boeken voor u klaar. Die bestaat uit een gevarieerd assortiment. Er zijn o.a. ervaringsverhalen, prentenboeken en boeken voor kinderen, om te lezen, voor te lezen, te bekijken of te gebruiken, om te praten over ziekte of rouw. U kunt de boeken ook van ons lenen. Schrijvers / tekenaars als Dick Bruna met Nijntje,  Max Velthuijs en Sjoerd Kuyper zijn hier goede voorbeelden van.

Massage bij Kanker

Kennismaken met massage, een korte, hoofd-, voet- of handmassage. Graag van te voren aanmelden.
tijden:  11.00 – 11.30 uur

11.30 – 12.00 uur

12.00-12.30 uur

12.30-13.00 uur

13.00- 13.30 uur

13.30 – 14.00 uur

Geen bijdrage!

 

Aanmeldingen: mail naar aanmeldingen@deskulp.nl ovv je naam telefoonnummer en waar je je voor wilt opgeven


ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.