Plantenhanger maken van Skai kunstleer

Date

13 apr 2022

Time

15:15 - 16:30

Location

De Skulp Sneek
Harmen Sytstrastraat 8A, 8602 TM Sneek

Omschrijving

Creatief            Woensdag 13 april 2022

Plantenhanger maken van Skai kunstleer

15.15 uur

Skulp Sneek

Harmen Sytstrastraat 8A

8602 TM Sneek

Materialen zijn aanwezig.  Wij  vragen een eigen bijdrage van EUR 5,00. Je kunt je ticket via de website betalen. Mocht dit niet lukken, dan graag opgeven via aanmeldingen@deskulp.nl onder vermelding van je naam telefoonnummer en aan welke activiteit je mee gaat doen.


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.