Proefles Yin Yoga in de Skulp te Sneek

Date

15 sep 2021

Time

15:30 - 16:45

Omschrijving

Proefles Yin Yoga in de Skulp Sneek
Op woensdagmiddag 15 september kun je meedoen met een proefles Yin Yoga in de Skulp locatie Sneek. De proefles is bedoeld voor iedereen die geraakt is door kanker en hun naasten. De yogadocente geeft daarnaast uitleg wat Yin Yoga inhoudt en wat je kunt verwachten. De les begint om 15.30 uur tot ongeveer 16.45 uur.
Kledingadvies: makkelijk zittende kleding, bijv. een joggingbroek en sweater.
Je kunt je aanmelden via inschrijven op de website van de Skulp. Via aanmeldingen@deskulp.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en waar je je voor opgeeft.
De spullen voor de yogales zijn aanwezig.

Bij voldoende belangstelling willen we in oktober beginnen met een blok van 6 lessen, zodat je de voordelen van Yin Yoga zelf kan ervaren, inclusief napraten en een kopje thee.

Yin Yoga is een rustige vorm van Yoga, waarbij je spieren zoveel mogelijk ontspant en rek brengt op het dieper gelegen bindweefsel (fascia) dat rondom je gewrichten en wervelkolom zit. Het maakt de gewrichten soepel en is erg goed voor het herstellen na ziekte, een blessure, bij pijnklachten en langdurige ongemakken in je lijf.

Ervaar je fysieke klachten aan je rug , schouders, nek, heupen, bekken, heiligbeen (sacrum, SI-gewricht) , knieën, kuiten, enkels, handen, ellebogen of voeten? Of ervaar je stress


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.