Rondetafel bijeenkomst Prostaatkanker Stichting

Date

12 jun 2023

Time

19:30 - 21:30

Location

De Skulp Leeuwarden
Julianalaan 38, 8932 AA Leeuwarden

Omschrijving

Tijdens deze ronde tafel bijeenkomst is er de mogelijkheid om in een veilige omgeving met circa 10 lotgenoten ervaringen uit te wisselen over het hebben van prostaatkanker.  Prostaatkanker kan immers een grote impact hebben op uw leven en op dat van uw partner. Belangrijk is om te benadrukken dat het om een vertrouwelijke setting gaat.  Alles wat besproken wordt blijft binnen de groep.

De bijeenkomst op 12 juni begint om 19.30 uur met een inloop vanaf 19.00 uur en duurt tot circa 21.30 uur.

De locatie is de “Kurios kerk”  aan de Julianalaan 38 in Leeuwarden

Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst, graag wel opgeven en bij opmerkingen uw woonplaats vermelden.


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.