Workshop | Samen Bewegen

Date

03 jul 2020

Time

10:00 - 11:00

Location

De Skulp Heerenveen
K. R. Poststraat 70-72 Heerenveen

Omschrijving

OPGESCHORT wegens maatregelen corona in ieder geval tot na de zomerperiode.

 

Het belang van goed bewegen bij kanker

Steeds vaker horen we dat bewegen goed is, óók bij kanker. Maar wat is goed en wat kan wel/niet bij kanker? Bij De Skulp gaan we iedere 1e vrijdag van de maand onder begeleiding van een beweegcoach Samen Bewegen.

Tijdens deze workshop worden je spieren getraind door middel van krachttraining. Ook worden er oefeningen gedaan, die je zelf thuis op de bank kunt doen.

Aanmelden via onderstaand formulier en de eigen bijdrage van € 5,- graag vooraf overmaken op bankrekening NL11 RABO 0302 5250 09 t.n.v. Stichting De Skulp o.v.v. Samen Bewegen.

Aan deze workshop kunnen maximaal 10 personen deelnemen.
Als het maximum is bereikt, kun je je opgeven voor de wachtlijst via: aanmeldingen@deskulp.nl

 


ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.