Schilderen op gevoel

Date

26 jan 2022

Time

14:00 - 16:30

Omschrijving

Op woensdag 26 januari geeft Brigitte Elsenbroek alsnog de workshop “schilderen op gevoel”. Deze workshop zou aanvankelijk al op 5 januari zijn, maar kon toen helaas -vanwege de maatregelen- niet doorgaan. De workshop is al volgeboekt met de mensen die zich in eerste instantie al hadden opgegeven.


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.