SkulpCafé Drachten

Date

23 okt 2019

Time

14:00 - 16:30

Location

De Skulp Drachten
Kiryat Onoplein 85a Drachten

Omschrijving

Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur organiseren onze gastvrouwen in Drachten het SkulpCafé. Je bent er van harte welkom voor een kopje koffie of thee en een luisterend oor. Ook kun je daar in contact komen met lotgenoten. Opgeven is niet nodig.

AFWEZIG

Mocht je regelmatig het SkulpCafé bezoeken, dan vinden we het fijn als je laat weten als je een keer of een tijdje overslaat. Dit kan via een e-mail naar info@deskulp.nl aan onze gastvrouwen en hierbij graag ook aangeven of deze informatie gedeeld mag worden met de andere bezoekers van het SkulpCafé.


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.