SkulpCafé Heerenveen

Date

10 jan 2020

Time

09:30 - 12:00

Location

De Skulp Heerenveen
K. R. Poststraat 70-72 Heerenveen

Omschrijving

SkulpCafé Heerenveen is wegens maatregelen corona in ieder geval gesloten tot na de zomerperiode.

 

Iedere vrijdag organiseren wij een SkulpCafé tussen 9.30 en 12.00 uur. Onze gastvrouwen heten je van harte welkom met een kopje koffie of thee en bieden een luisterend oor. Ook kun je daar in contact komen met lotgenoten.
Opgeven is niet nodig en loop gerust een keertje binnen.

 

AFWEZIG

Mocht je regelmatig het SkulpCafé bezoeken, dan vinden we het fijn als je laat weten als je een keer of een tijdje overslaat. Dit kan via een mailtje:  info@deskulp.nl  aan onze gastvrouwen en hierbij graag ook aangeven of deze informatie gedeeld mag worden met de andere bezoekers van het SkulpCafé.

 


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.