Workshop Beeldje maken van speksteen

Date

29 jan 2020

Time

13:30 - 16:00

Location

De Skulp Drachten
Kiryat Onoplein 85a Drachten

Omschrijving

Kennis maken met speksteen?  Speksteen is een zachte steensoort wat gemakkelijk te bewerken is met rasp en vijl. Waardoor werken met deze steensoort een leuke en ontspannen activiteit is.

Tijdens deze workshop ga je van een speksteentje van ongeveer 5 bij 7 cm een beeldje maken door te raspen en vijlen. Daarna krijgt het beeldje door schuren en polijsten in water een mooie glas.

De workshop wordt gegegeven door Dieuwke Akkerman en vindt plaats tijdens SkulpCafé Drachten.

De eigen bijdrage is € 10,- en dient vooraf overgemaakt te worden op bankrekening NL11 RABO 0302 5250 09 t.n.v. Stichting De Skulp o.v.v. workshop speksteen.

Voor deze workshop geldt een maximum van 12 deelnemers, dus geef je snel op.
En als deze workshop vol is kun je aanmelden voor de wachtlijst via aanmeldingen@deskulp.nl

 


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.