Thema avond Jong en Kanker Angst

Date

09 mei 2023

Time

19:30 - 21:30

Location

VV Heerenveen
Oranje Nassaulaan 21, 8448 MT Heerenveen

Omschrijving

Thema avond Jong en Kanker

Bijna iedereen met kanker heeft last van angst en dat is ook heel begrijpelijk. Angst is een normale reactie op alles wat je overkomt en wat je meemaakt. Iedereen gaat er op zijn eigen manier mee om en iedere situatie is verschillend.

 

Angst voor de toekomst

Angst voor de behandeling

Angst voor de pijn

Angst voor de onzekerheid

Angst………………

 

In deze thema bijeenkomst gaan we in gesprek over angst, wat is angst voor jou en welke symptomen horen bij jouw angst. Welke emoties zitten achter jouw angst. Maar wat kan jou helpen om angst enigszins onder controle te krijgen. We gaan mindfulness oefeningen doen en is er ruimte voor tips voor elkaar.

tijd: 19.30-21.30 uur


ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.