Therapeutische Massage

Date

18 nov 2021

Time

16:00 - 17:30

Location

Waterlelie 51, 9207 AN Drachten

Omschrijving

Lijkt jou een massage fijn? Anneke Jonker is specialist op dit gebied. Het is even aandacht voor jezelf, het ondersteunt en verlicht het genezingsproces en het heeft o.a. een positieve werking op je slaap, vermindering van stress en spierspanning.

Anneke houdt rekening met de verschillende types en stadia van kanker de behandeling, bijwerkingen en complicaties en conditie zowel lichamelijk als emotioneel.

Een consult duurt 60 minuten, de duur van de massage zelf is afhankelijk van hoe je op de behandeling reageert, hoe je conditie is en in welk stadium je van ziekteproces bent.

Voor wie?

Jong en oud is van harte welkom, mensen met kanker of die uitbehandeld zijn, maar ook familie en mantelzorgers, ook zij kunnen veel spanning en stress ervaren.

Wij vragen een eigen bijdrage van € 15,- Je mag 3x van dit aanbod gebruik maken. Locatie; Waterlelie 51 Drachten

 

Mocht je belangstelling hebben en is Drachten te ver, mail dan naar info@deskulp.nl. Wij kijken dan samen met je naar een andere mogelijkheid.

18 november 16.00 tot 17.30 uur


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.