Van Ruis naar Rust

Date

21 jan 2020

Time

19:30 - 21:30

Location

Van der Valk Hotel Drachten
Lavendelheide 4, 9202 PD Drachten

Omschrijving

Wat komt er op u af na een overlijden?

Een afscheid maakt u waardevol door zaken vooraf te bespreken en te regelen. Voorbereid zijn, maakt het nabestaanden makkelijker, want duidelijkheid geeft rust.

U en uw naasten kunnen zich goed voorbereiden, zodat er naast het gemis en verdriet ook mooie herinneringen te maken zijn. Ook de administratieve rompslomp die volgt kan zijn functie hebben.

Deze interactieve avond wordt gegeven door Jessica Monsma en Hannie Schuurman. Vanuit hun professionele ervaringen willen ze u graag informeren met als uitgangspunt dat het zelf houden van de regie centraal staat. Na de presentatie is er ruimte tot het stellen van vragen.

Deze bijeenkomst is gratis en de inloop voor deze bijeenkomst is vanaf 19.00 uur. Wij verzoeken u wel om zich aan te melden via onderstaand formulier.


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.