Vogeltaart maken bij de Tamarisk te Nijega

Date

05 okt 2021

Time

19:00 - 21:00

Omschrijving

Datum: dinsdag 5 oktober van 19.00-21.00 uur

Waar: de Tamarisk Kilometerwei 35 Nijega

Eigen bijdrage: € 10,-

Meenemen: schort, oude kleding aan, vormpjes (tulband en/of lege puddingvormen)

Minimaal 4 deelnemers, maximaal 8

Vogeltaart maken

Ja je leest het goed: dit keer geen taart voor onszelf, maar een lekkernij voor onze vogelvriendjes. Overheerlijk voor de mus, de vink, de spreeuw, het roodborstje, noem maar op. De vogels gaan in de herfst actief op zoek naar een plek waar ze ook in de winter lekker kunnen vertoeven. Zodra het buiten kouder wordt, komen de vogels weer dichter bij je huis. Als je ze als stamgasten in je tuin wilt, dan kun je nu al beginnen met het voeren van de vogels, extra leuk dus, voor in de winter. Een heerlijke vogeltaart! Je kunt de vogeltaart zo mooi maken als je zelf wilt én je hebt een mooie versiering op je buitentafel staan. Maar het allerbelangrijkst: de vogels zijn je eeuwig dankbaar!

Tip: zo’n taart is ook héél leuk om cadeau te geven natuurlijk!

Vanzelfsprekend worden de corona regels gehanteerd.

Neem een schort mee of doe oude kleding aan.


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.