Waaruit bestaat een nalatenschap door Hannie Schuurman

Date

08 jul 2021

Time

09:30 - 10:30

Omschrijving

Waaruit bestaat een nalatenschap

Een nalatenschap is niet simpelweg de verkoopopbrengst van de woning minus de hypotheekschuld en het saldo van de bankrekening(en). Waaruit bestaat een nalatenschap wél? Juridisch gesproken gaat het om de bezittingen minus de schulden van de erflater. Wat daaronder wel en niet valt gaan we bekijken. Daarnaast komt het verschil tussen de juridische- en de fiscale waarde van de nalatenschap aan bod.

U kunt zich aanmelden via aanmeldingen@deskulp.nl

Graag onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en welke activiteit u zich opgeeft.

De link wordt na aanmelding aan u verzonden.


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.