Wandelen in het wandelgebied bij de Potten

Date

03 okt 2023

Time

13:30 - 14:30

Location

De Potten - Sneek
De Potten 2 Offingawier

Omschrijving

Vanaf 5 september a.s. wordt het wandelen in Sneek uitgebreid. Naast de 3e dinsdag in de maand (Rasterhoffpark), gaan we -bij voldoende belangstelling- ook iedere 1e dinsdag van de maand wandelen, maar dan in het wandelgebied bij camping de Potten.

Om 13.30 uur verzamelen bij de slagboom naar camping de Potten. Adres: de Potten 2 Offingawier. In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Wel graag opgeven! Dat kan door een mailtje te sturen naar het e-mailadres van De Skulp Sneek: sneek@deskulp.nl Onder vermelding van naam en telefoonnummer.


Category
ontspanning
creatief
voeding
actief
informatief
diverse

activiteiten

De vrijwilligers van De Skulp organiseren regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. 

Klik hier voor onze actuele agenda.

Zo kun je eens binnenlopen bij het wekelijks SkulpCafé of aansluiten bij één van de vele activiteiten. Dit kan een sportieve activiteit zijn, zoals wandelen in de fraaie natuur van onze provincie, maar ook een creatieve zoals schilderen. Daarnaast kun je ook opgeven voor een massage bij kanker en worden er verwen momenten georganiseerd.
De themabijeenkomsten zijn met name bedoeld om je te informeren over de gevolgen van kanker in diverse fases van het proces waar je je in bevindt.

Opgave voor een activiteit doe je middels het aanmeld formulier bij de betreffende activiteit.

Binnenlopen tijdens het SkulpCafé kan uiteraard zonder opgave en daar staat de koffie voor je klaar en is er een luisterend oor.